LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag

Stockholms län

Information

LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stav 2, 137 92, Tungelsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50037130.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag har idag 556394-9485 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ridverksamhet. Bolaget skall bedriva postorder, detaljförsäljning och tvätt av häst och ryttartillbehör och därmed förenlig verksamhet.

I LILLHÄSTEN I STAV Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tingshagen, Karin Madeleine som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tingshagen, Jan Olof Örjan som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hattwig, Dorritz Margareta som är född 1946 och har titeln Revisor, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Dorritz Hattwig Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.