BXB Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter BXB Invest Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar BXB Invest Aktiebolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-06-25 så har BXB Invest Aktiebolag varit registrerat. Idag är BXB Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med BXB Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Cardellg. 1, 114 36, Stockholm. Vi ni istället prata med BXB Invest Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom e-handel, nätverks- och datakommunikationsområdet, värdepappersförvaltning samt handel med rengörings- och hälsokostprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hager, Kurt Erik Lennart som är född 1935 och har titeln Likvidator, Normann, Lena Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

BXB Invest Aktiebolag har 556392-5774 som sitt organisationsnummer.