Ingeborgs Stenar Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ingeborgs Stenar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Ingeborgs Stenar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ingeborgs Stenar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556387-8908.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-50025994 alternativt besöka eller skicka post till Ingeborgs Stenar Aktiebolag på följande adress Ormsta Mellangården, 137 91, Västerhaninge.

Ingeborgs Stenar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ingeborgs Stenar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Olson, David Fredrick som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra slipning och försäljning av stenar, kursverksamhet i stenslipning, konsultationer i personalvård inom företagssektorn och därmed förenlig verksamhet.