JC Bygg & Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och JC Bygg & Måleri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och JC Bygg & Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JC Bygg & Måleri Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

JC Bygg & Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som JC Bygg & Måleri Aktiebolag ska trivas.

I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra städning, målning , bygg och rivning, bedriva handel med fast och lös egendom såsom värdepapper, metaller och konst ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JC Bygg & Måleri Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är JC Bygg & Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med JC Bygg & Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6490255.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med JC Bygg & Måleri Aktiebolag är Ödén, Hans Lennart som är född 1953 och har titeln Likvidator, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

JC Bygg & Måleri Aktiebolag har 556384-1864 som sitt organisationsnummer.