Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-12-12. Men sedan 1990-01-01 så har Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torfastleden 3, 136 49, Haninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7762159.

Haninge arbetar för att företag som Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom konfektionsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag och det är följande personer, Jansson Arvidsson, A M Ann-Kristina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Lars George som är född 1953 och har titeln Suppleant, Stenberg, Anna Kristina som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kläd In, Ann Kristina Jansson Aktiebolag är 556381-6528.