Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag

Stockholms län

Information

Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag är ett företag som finns i Haninge. I Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gaterud, Bengt Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Haag, Ingegerd Viola som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bellander, Anna Christina som är född 1942 och har titeln Revisor, Bellander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag på telefon 08-7453520.

Bolaget skall bedriva byggkonsultation och anläggnings- och entreprenadverksamhet inom byggna dsbraschen samt handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Byggkonsult Stefan Gaterud Aktiebolag har 556378-9212 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.