Cartorama Nordica Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Cartorama Nordica Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Cartorama Nordica Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Cartorama Nordica Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556370-8147.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-860250 alternativt besöka eller skicka post till Cartorama Nordica Aktiebolag på följande adress Göksholmsbacken 47, 124 74, Bandhagen.

Cartorama Nordica Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Cartorama Nordica Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bengtson, Johan Christian som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tryckeri- och förlagsverksamhet ävensom handel med kartor och litografiska alster samt idka annan därmed förenlig verksamhet.