Globen Försäkringar AB

Stockholms län

Information

556359-0867 är organisationsnummer för verksamheten Globen Försäkringar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Globen Försäkringar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Globen Försäkringar AB finns i.

Globen Försäkringar AB har varit registrerat sedan 1989-06-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Globen Försäkringar AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Globen Försäkringar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Globen Försäkringar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Per Erik Robert Firman tecknas av en av -Nilsson, Ingrid Anna-Greta -Rodriguez, Caroline Ulrika i förening med -Nilsson, Per Erik Robert

Vill ni komma i kontakt med Globen Försäkringar AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7764001 eller genom brev på följande adress:
Palmfeltsv. 19, 121 62, Johanneshov

Bolaget skall bedriva försäkringskonsultationer och förmedling av försäkringar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Globen Försäkringar AB och det är Nilsson, Per Erik Robert som är född 1953 och har titeln VD, Nilsson, Per Erik Robert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodriguez, Caroline Ulrika som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Anna-Greta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor