Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hattwig, Dorritz Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag på telefon 08-50022250.

Bolaget skall bedriva revision och ekonomisk rådgivning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Dorritz Hattwig Revisionsbyrå Aktiebolag har 556355-7981 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.