Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag

Stockholms län

Information

Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-02-22. Men sedan 1989-01-01 så har Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Årsta 1, 137 91, Västerhaninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50031090.

Haninge arbetar för att bolag som Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten, transport av avfall, åkeriverksamhet, handel med jord och grus, rivningsarbeten av hus, uthyrning samt handel av entreprenadmaskiner, samt konsultverksamhet inom data, ekonomi, affärsutveckling samt webb- och informationsproduktion samt äga och förvalta fastigheter, aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag och det är följande personer, Törnblom, Hans Lars Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Inger Sonja som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Entreprenad Lars Törnblom Aktiebolag är 556351-4263.