Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB

Stockholms län

Information

Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-01-21. Men sedan 1992-01-01 så har Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bondeg. 72 C, 116 33, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7760708.

Haninge arbetar för att företag som Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utveckla företagsamheten med tyngdpunkt på Stor- stockholmsregionen genom att tillhandahålla konsulttjänster och kommersiella lokaler, äga och förvalta fastigheter, konsulttjänster inom management, ekonomi, finans & infrastruktur, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB och det är följande personer, Nicander, Ulf Ragnar Lennart som är född 1943 och har titeln VD, Nicander, Ulf Ragnar Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wårdell Nicander, Ingrid Anna E som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson Heinakroon, Göran Olof P som är född 1973 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholm Södertälje Utvecklings Centrum AB är 556348-4715.