Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandhaag, Björn Olof som är född 1959 och har titeln VD, Sandhaag, Björn Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Junestrand, Jacob Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axdorph, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag på telefon 08-50150105.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Junestrand, Jacob Richard -Sandhaag, Björn Olof

Dalarövarvet Fastighets Aktiebolag har 556336-6904 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.