Elektronik Aktiebolaget Radio-Master

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är ett av dem. Statusen för Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är att Bolaget är aktivt.

Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som Elektronik Aktiebolaget Radio-Master ska trivas.

Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med telemateriel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Elektronik Aktiebolaget Radio-Master Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Elektronik Aktiebolaget Radio-Master så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7120060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nässelkvist, Jan Olof -Nässelkvist, Olof Henry.

De som är på något sätt har med Elektronik Aktiebolaget Radio-Master är Nässelkvist, Jan Olof som är född 1963 och har titeln VD, Nässelkvist, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nässelkvist, Olof Henry som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nässelkvist, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kalmelid, Kurt Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Alnebring, Sven Gösta Peter som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantTema Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Elektronik Aktiebolaget Radio-Master har 556336-2275 som sitt organisationsnummer.