Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1988-09-19 så skapades Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556332-7112 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-50030918 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tornberga Maskinuthyrning Aktiebolag är Svensson, Per Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunglöf, Anna-Lisa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bucht, Johan Ole som är född 1948 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .