Björkdalens Djurpensionat AB

Stockholms län

Information

Björkdalens Djurpensionat AB är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Björkdalens Djurpensionat AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björkdalens Djurpensionat AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Björkdalens Djurpensionat AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-07-13. Men sedan 1988-01-01 så har Björkdalens Djurpensionat AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björkdalen 4, 136 48, Handen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björkdalens Djurpensionat AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7778209.

Haninge arbetar för att företag som Björkdalens Djurpensionat AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björkdalens Djurpensionat AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva djurpensionat, försäljning av foder och tillbehör till djur. Kurs samt konsultverksamhet inom området och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björkdalens Djurpensionat AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björkdalens Djurpensionat AB och det är följande personer, Fors, Nina Marie-Anne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillberg, Lars Uno som är född 1964 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björkdalens Djurpensionat AB är 556329-4593.