Junibacken Aktiebolag

Stockholms län

Information

Junibacken Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Junibacken Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Junibacken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Junibacken Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-02-01. Men sedan 1996-01-01 så har Junibacken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tallbacksv. 1, 136 48, Handen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Junibacken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7779101.

Haninge arbetar för att verksamheter som Junibacken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Junibacken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, idrottsmedicin inklusive träning och undervisning, musikutbildning, körverksamhet, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Junibacken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Junibacken Aktiebolag och det är följande personer, Bertilson, Bo Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilson, Nancy Linnéa som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Eva Heléne som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Junibacken Aktiebolag är 556318-1303.