Kumla Bil Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter Kumla Bil Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Kumla Bil Aktiebolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kumla Bil Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-12-17 så har Kumla Bil Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kumla Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Kumla Bil Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vendelsöv. 49, 136 44, Handen. Vi ni istället prata med Kumla Bil Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7459700.

Bolaget skall bedriva handel med motorfordon, reservdelar och tillbehör, bedriva verkstadsrörelse inom motorbranchen, leasing och uthyrning av motorfordon, egen finansiering av kontrakt, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mickos Ogeborg, Leena Kristina som är född 1963 och har titeln VD, Mickos Ogeborg, Leena Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickos, Tomas Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg Mickos, Anne Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickos, Karl Gustaf Johannes som är född 1933 och har titeln Suppleant, Mickos, Ritva Leena som är född 1935 och har titeln SuppleantEriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Kumla Bil Aktiebolag har 556313-8600 som sitt organisationsnummer.