Hammervald i Haninge Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hammervald i Haninge Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Hammervald i Haninge Aktiebolag finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hammervald i Haninge Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hammervald i Haninge Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hammervald i Haninge Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hammervald i Haninge Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkarv. 39, 136 44, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7775859.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hammervald i Haninge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hammervald i Haninge Aktiebolag har idag 556310-3224 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hammervald i Haninge Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, installation av tryckerimaskiner och tillbehör, bedriva konsultverksamhet och utbildning inom tryckeribranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Hammervald i Haninge Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammervald, Bruno Stefan som är född 1955 och har titeln VD, Hammervald, Bruno Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Bert Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammervald, Åsa Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor.