J. Törnqvist Rörservice AB

Stockholms län

Information

556309-7319 är organisationsnummer för verksamheten J. Törnqvist Rörservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J. Törnqvist Rörservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som J. Törnqvist Rörservice AB finns i.

J. Törnqvist Rörservice AB har varit registrerat sedan 1987-11-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J. Törnqvist Rörservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

J. Törnqvist Rörservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J. Törnqvist Rörservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med J. Törnqvist Rörservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2040166 eller genom brev på följande adress:
Apelvretsv. 1, 136 72, Vendelsö

Bolaget ska bedriva värme- ventilations och sanitetsarbeten, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J. Törnqvist Rörservice AB och det är Törnqvist, Jan Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn Törnqvist, Lena Siri Jenny som är född 1961 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,