Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik)

Stockholms län

Information

Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) har haft sedan 1994-01-01. Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) så kan ni göra det genom att skicka er post till Farstaplan 25, 123 47, Farsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6046996.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) Privat, ej börsnoterat.

Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) har idag 556304-0400 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik)

Bolaget skall bedriva detaljhandel med textil och därmed förenlig verksamhet.

I Folke Janzén i Haninge Aktiebolag (Jc Butik) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Janzén, Berndh Folke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Janzén, Åsa Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .