Boutique Briél Aktiebolag

Stockholms län

Information

556299-9945 är organisationsnummer för företaget Boutique Briél Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boutique Briél Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Boutique Briél Aktiebolag finns i.

Boutique Briél Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-08-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Boutique Briél Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Boutique Briél Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Boutique Briél Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Boutique Briél Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7450660 eller genom brev på följande adress:
Runstensv. 20, 136 46, Handen

Bolaget skall bedriva försäljning av damkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Boutique Briél Aktiebolag och det är Löf, Eva Brie Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindelöf, Anita Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Nils-Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor,