Antero Kivilä Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter Antero Kivilä Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Antero Kivilä Aktiebolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Antero Kivilä Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-05-18 så har Antero Kivilä Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Antero Kivilä Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Antero Kivilä Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Söderhagsv. 12 B, 136 49, Haninge. Vi ni istället prata med Antero Kivilä Aktiebolag så kan ni göra det på 070-7208272.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning samt exploatering av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kivilä, Aaro Antero som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gunnarsson, Nina Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Yttergren, Gunnel Solveig som är född 1939 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Solveig Yttergren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Antero Kivilä Aktiebolag har 556298-3741 som sitt organisationsnummer.