Öhmans Mur & Puts Aktiebolag

Stockholms län

Information

Öhmans Mur & Puts Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I Öhmans Mur & Puts Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öhmans Mur & Puts Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öhmans Mur & Puts Aktiebolag på telefon 08-7451900.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öhmans Mur & Puts Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Öhmans Mur & Puts Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Öhmans Mur & Puts Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Öhmans Mur & Puts Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öhmans Mur & Puts Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Öhmans Mur & Puts Aktiebolag har 556292-9892 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.