Svedlunds Optik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svedlunds Optik Aktiebolag är ett företag som finns i Haninge. I Svedlunds Optik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svedlund, Leif Per Georg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedlund, Rahimo som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svedlunds Optik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svedlunds Optik Aktiebolag på telefon 08-50010326.

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svedlunds Optik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svedlunds Optik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svedlunds Optik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svedlunds Optik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svedlunds Optik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Svedlund, Leif Per Georg -Svedlund, Rahimo

Svedlunds Optik Aktiebolag har 556290-0786 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.