EH Bygg Plåt Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva takplåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EH Bygg Plåt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är EH Bygg Plåt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1986-06-04 så skapades EH Bygg Plåt Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel EH Bygg Plåt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

EH Bygg Plåt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556276-1451 är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är EH Bygg Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med EH Bygg Plåt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6414515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hakkarainen, Erkki Juhani -Kümmerling, Anna Katarina

Följande personer är på något sätt aktiva inom EH Bygg Plåt Aktiebolag är Hakkarainen, Erkki Juhani som är född 1956 och har titeln VD, Hakkarainen, Erkki Juhani som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kümmerling, Anna Katarina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .