Sense Distribution Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Sense Distribution Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Sense Distribution Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Sense Distribution Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556259-0777.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-50012170 alternativt besöka eller skicka post till Sense Distribution Aktiebolag på följande adress Traversv. 2, 136 50, Haninge.

Sense Distribution Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sense Distribution Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Sundberg, Leif Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Olander, Therese Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är distribution och lager- hantering av skrivmaterial, konsumentelektronik avseende hemma- kontoret, kameror, datatillbehör, kontorsmaskiner, reservdelar till grävmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.