Anker Pallesen Marketing Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anker Pallesen Marketing Aktiebolag är en verksamhet som finns i Haninge. I Anker Pallesen Marketing Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anker Pallesen Marketing Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anker Pallesen Marketing Aktiebolag på telefon 08-50151656.

Bolaget skall bedriva försäljning av kursmaterial och kursarrangemang och därtill hörande verksamhet inom områdena ekonomi, teknik och ledarutveckling.

Idag är Anker Pallesen Marketing Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anker Pallesen Marketing Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anker Pallesen Marketing Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Anker Pallesen Marketing Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anker Pallesen Marketing Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Anker Pallesen Marketing Aktiebolag har 556252-2028 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.