Nibema Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nibema Aktiebolag är ett företag som finns i Haninge. I Nibema Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Nils Bertil Emil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sylvia Märta Irene som är född 1940 och har titeln Suppleant, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nibema Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nibema Aktiebolag på telefon 08-7760790.

Bolaget skall bedriva handel med trävaror och maskiner för pappersindustrin, agenturverksamhet med elektriska produkter, import och export av trävaror, plywood, fanér, byggnadsmaterial och andra förädlade trävaror liksom härmed förenlig verksamhet.

Idag är Nibema Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nibema Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nibema Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nibema Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nibema Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nibema Aktiebolag har 556248-8477 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.