Utö Sjötransporter Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Utö Sjötransporter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Utö Sjötransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Utö Sjötransporter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556235-6682.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-50157516 alternativt besöka eller skicka post till Utö Sjötransporter Aktiebolag på följande adress Edesnäs, 130 56, Utö.

Utö Sjötransporter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Utö Sjötransporter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Engberg, Gun Astrid Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva renhållning samt godstransporter till sjöss även som handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.