Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka handel med byggnadsmaterial samt byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1983-09-30 så skapades Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556232-3427 är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7761174 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mark & Byggråd i Handen Aktiebolag är Norman, Per-Olov som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Eva Agnetha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .