Haninge Ishall Aktiebolag

Stockholms län

Information

Haninge Ishall Aktiebolag är en verksamhet som finns i Haninge. I Haninge Ishall Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln VD, Andersson, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Näsholm, Holger Johnny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Jan-Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svärd, Ingrid Eva-Stina som är född 1943 och har titeln SuppleantKarlsson, Lars Rune som är född 1955 och har titeln Revisor, Dreier, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Haninge Ishall Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Haninge Ishall Aktiebolag på telefon 08-7772633.

Bolaget skall inom Haninge kommun i Stockholms län äga och förvalta ishallsanläggning samt idka därmed sammanhängande förenlig verksamhet.

Idag är Haninge Ishall Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Haninge Ishall Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Haninge Ishall Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Haninge Ishall Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Haninge Ishall Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt Åke -Eriksson, Lars Arne

Haninge Ishall Aktiebolag har 556225-9837 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.