Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag är ett företag som finns i Haninge. I Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jeltsch, Hans Peter Alfred som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeltsch, Anneliese Lydia som är född 1927 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Revisor, Fullersta Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag på telefon 070-8777501.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsverksamhet försäljning av elektrisk materiel och elektrisk konstruktionsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Jeltsch, Anneliese Lydia -Jeltsch, Hans Peter Alfred

Stockholms Industri Elektriska H. Jeltsch Aktiebolag har 556152-5600 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.