Madsens Klippstugor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Madsens Klippstugor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Madsens Klippstugor Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Madsens Klippstugor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Madsens Klippstugor Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1971-01-04. Men sedan 1990-01-01 så har Madsens Klippstugor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centrumv., 137 38, Västerhaninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Madsens Klippstugor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50027707.

Haninge arbetar för att företag som Madsens Klippstugor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Madsens Klippstugor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva herr- och damfriseringsrörelse samt handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Madsens Klippstugor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Madsens Klippstugor Aktiebolag och det är följande personer, Hedengren, Mona-Lisa som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedengren, Per-Erik Rafael som är född 1945 och har titeln Suppleant, Molund, Martin Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Molunds Revision- & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Madsens Klippstugor Aktiebolag är 556143-1718.