Nymans Elektriska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet ,försäljning av elartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nymans Elektriska Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Nymans Elektriska Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1970-12-22 så skapades Nymans Elektriska Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nymans Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nymans Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556142-9548 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Nymans Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nymans Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7457000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nymans Elektriska Aktiebolag är Lindros, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln VD, Lindros, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Per-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helsing, Lars Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Stig Per Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln RevisorLindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .