Glimten City Tobak AB

Stockholms län

Information

Glimten City Tobak AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Glimten City Tobak AB finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glimten City Tobak AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Glimten City Tobak AB har haft sedan 1994-01-01. Glimten City Tobak AB har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Glimten City Tobak AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ripg. 4, 575 34, Eksjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0380-10586.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Glimten City Tobak AB Privat, ej börsnoterat.

Glimten City Tobak AB har idag 556136-0412 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Glimten City Tobak AB

Bolaget skall bedriva kioskrörelse och campingverksamhet samt byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Glimten City Tobak AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Nils Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Nils Tomas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jensen, Berit Sylvia Anette som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionshuset Anette Jensen Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .