Kaskär Ekonomi & Utbildning AB

Stockholms län

Information

Kaskär Ekonomi & Utbildning AB är ett av många bolag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Kaskär Ekonomi & Utbildning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kaskär Ekonomi & Utbildning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kaskär Ekonomi & Utbildning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1970-04-23. Men sedan 1999-01-01 så har Kaskär Ekonomi & Utbildning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Krogtäppan 147, 136 53, Haninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kaskär Ekonomi & Utbildning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7451215.

Haninge arbetar för att bolag som Kaskär Ekonomi & Utbildning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kaskär Ekonomi & Utbildning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet och syfte skall vara kontors och redovisningstjänster, ekonomiska konsultuppdrag, personaluthyrning inom förskole- och grundskoleverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt i övrigt idka härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kaskär Ekonomi & Utbildning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kaskär Ekonomi & Utbildning AB och det är följande personer, Lindberg, Helena som är född 1970 och har titeln VD, Lindberg, Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna-Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lindberg, Tage Bertil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Löfström, Lars Uno som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars Löfström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kaskär Ekonomi & Utbildning AB är 556135-1676.