Sandells Livs AB

Stockholms län

Information

556117-1710 är organisationsnummer för verksamheten Sandells Livs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandells Livs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Sandells Livs AB finns i.

Sandells Livs AB har varit registrerat sedan 1968-05-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandells Livs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Sandells Livs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandells Livs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sandells Livs AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50046046 eller genom brev på följande adress:
Herrviksv. 2, 148 95, Muskö

Bolaget skall sälja livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandells Livs AB och det är Sandell, Nils Birger Sune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Tarja Annette Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,