Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1967-10-30. Men sedan 1980-01-01 så har Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Förrådsv. 15, 137 37, Västerhaninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50410560.

Haninge arbetar för att verksamheter som Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall driva handel med elektriska maskiner och apparater och utföra service samt bedriva konsulterande verksamhet.

Firmatecknare för Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag och det är följande personer, Vido, Tommy Lars Georg som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vido, Katharina Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ingenjörsfirman Seleko Aktiebolag är 556112-7399.