Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva detaljhandel inom livsmedelsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1962-12-21 så skapades Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) och bolaget är har F-skattsedel Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) har haft det sedan 1994-01-01.

Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556085-6451 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 08-311043 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vasa Livs Aktiebolag (Ica Nära) är Berglund, Bert Oscar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Bert Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Bo Bert Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Laila Viola som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Eva Barbro som är född 1963 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.