Map Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

556076-2022 är organisationsnummer för bolaget Map Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Map Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Map Sverige Aktiebolag finns i.

Map Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 1961-01-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Map Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Map Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Map Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Argården, Clas Göran Peter -Askenberger, Håkan Albert -Frankland, Robert Charlton -Löfgren, Lars Axel -Palmgren, Bo Jonas -Silventola, Jukka Antero -Wall, Karl Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Map Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7723200 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall köpa och sälja papper, pappersprodukter, kemiska produkter och kontorsmateriel även att driva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Map Sverige Aktiebolag och det är Argården, Clas Göran Peter som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Löfgren, Lars Axel som är född 1964 och har titeln VD, Löfgren, Lars Axel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Silventola, Jukka Antero som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Frankland, Robert Charlton som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Bo Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotSpets, Ketty Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Tegnér, Katarina Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ahlberg, Thomas Micael som är född 1966 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantAskenberger, Håkan Albert som är född 1966 och har titeln SuppleantToivonen, Aarno Onni Ylermi som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantWall, Karl Håkan som är född 1955 och har titeln SuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorMoberg, Kerstin Ingegerd som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor