Swedish Plastic Center AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med produkter av plast, trä, metall, glas, läder och papper allt för verkstadsindustrin ävensom idka dämed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedish Plastic Center AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Swedish Plastic Center AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1959-08-26 så skapades Swedish Plastic Center AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556069-4134 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är Swedish Plastic Center AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Swedish Plastic Center AB så går det att nå dem via telefon på 08-6066800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen, utöver arbetstagarrepresentanter, skall bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedish Plastic Center AB är Sjölander, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Extern VD, Johansson, Carl Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingefjord, Lars Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kotsinas, Alexander som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordfeldt, Peder Karl Anders som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Zahedi, Mohammad Ali som är född 1956 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantBurholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorRanby Revisorer som är född och har titeln Revisor.