Grindex Aktiebolag

Stockholms län

Information

556039-9478 är organisationsnummer för verksamheten Grindex Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grindex Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Grindex Aktiebolag finns i.

Grindex Aktiebolag har varit registrerat sedan 1941-02-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grindex Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Grindex Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grindex Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Grindex Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6066600 eller genom brev på följande adress:
Gesällv. 33, 174 53, Sundbyberg

Bolaget skall driva mekanisk verkstad jämte därmed förenlig fabriks och handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Grindex Aktiebolag och det är Kronstrand, Karl Anders Joakim som är född 1966 och har titeln VD, Kronstrand, Karl Anders Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmid, Peter Richard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundeberg, Peter Fredrik Wilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Seeger, Gerhard Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorEkberg, Peter Stellan som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,