Aktiebolaget Jordförvaltning

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Jordförvaltning är en verksamhet som finns i Haninge. I Aktiebolaget Jordförvaltning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Möller, Hans Anders Henning som är född 1955 och har titeln VD, Möller, Hans Anders Henning som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Berit som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Mats-Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Litus Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Jordförvaltning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Jordförvaltning på telefon 08-50151588.

Bolaget skall köpa, försälja och förvalta fast och lös egendom, uthyrning av fritidshus, kameral verksamhet, konsultverksamhet inom redovisning och management, jord- och skogsbruk, komersiell jakt. Konferens- och hotellverksamhet samt att driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Jordförvaltning av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Jordförvaltning är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Jordförvaltning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Jordförvaltning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Jordförvaltning så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Jordförvaltning har 556035-8961 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.