Nils Ahlgren Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nils Ahlgren Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Nils Ahlgren Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Nils Ahlgren Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556032-8527.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-50012580 alternativt besöka eller skicka post till Nils Ahlgren Aktiebolag på följande adress Rörv. 16, 136 50, Haninge.

Nils Ahlgren Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nils Ahlgren Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Pettersson, Bengt Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Ingrid Gunvor Helena som är född 1969 och har titeln Suppleant , Svensson, Per Gustaf Ivan som är född 1978 och har titeln Suppleant . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva grossist- och agenturrörelse med järnmanufaktur, handelsjärn och stålprodukter samt därmed förenlig verksamhet.