Nornestam Arbetslivskonsult

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Enskild firma som heter Nornestam Arbetslivskonsult. Det finns flera verksamheter som liknar Nornestam Arbetslivskonsult i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nornestam Arbetslivskonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-08-21 så har Nornestam Arbetslivskonsult varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nornestam Arbetslivskonsult och det finns fler verksamheter som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Nornestam Arbetslivskonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nornestam Arbetslivskonsult så kan ni göra det på 08-7457025.

Utbildningar vad gäller psykosociala frågor inom arbetslivet. grupputveckling. hjälp till företag vid konflikter i arbetsgrupper. psykosociala kartläggningar. handledning till chefer (i personalsociala frågor). handledning till personalgrupper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nornestam, Berith Margareta E som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Nornestam Arbetslivskonsult har 550225-XXXX som sitt organisationsnummer.