B P Delgivnings Service

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och B P Delgivnings Service är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och B P Delgivnings Service är ett av dem. Statusen för B P Delgivnings Service är att Bolaget är aktivt.

B P Delgivnings Service är ett Enskild firma och skapades 2000-01-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som B P Delgivnings Service ska trivas.

B P Delgivnings Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Inkassoverksamhet. Delgivningar åt inkassoföretag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B P Delgivnings Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är B P Delgivnings Service och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med B P Delgivnings Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50023060.

.

De som är på något sätt har med B P Delgivnings Service är Nilsson, Britt-Maria som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B P Delgivnings Service har 540225-XXXX som sitt organisationsnummer.