FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är ett av dem. Statusen för FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är att Bolaget är aktivt.

FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är ett Enskild firma och skapades 1990-11-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG ska trivas.

FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fiskeverksamhet, kiosk, båtuppläggning samt bygg- nadsverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50156093.

.

De som är på något sätt har med FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG är SUNDBERG, JOHAN RAGNAR som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FJÄRDLÅNGSERVICE JOHAN SUNDBERG har 530930-XXXX som sitt organisationsnummer.