ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är ett av dem. Statusen för ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är att Bolaget är aktivt.

ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är ett Enskild firma och skapades 1987-04-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM ska trivas.

ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01. I Haninge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av skyltar och dekor, dekoration av butiker, bilar och lokaler, formdesign av utställ- ningar samt byggnation och uppmontering av ut- ställningar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM och det finns flera verksamheter som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6002730.

.

De som är på något sätt har med ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM är Bergström, Göran Olof som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ART LINE REKLAM GÖRAN BERGSTRÖM har 530623-XXXX som sitt organisationsnummer.