Hässelmara Gård

Stockholms län

Information

530527-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hässelmara Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hässelmara Gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Hässelmara Gård finns i.

Hässelmara Gård har varit registrerat sedan 1997-02-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hässelmara Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Hässelmara Gård är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Hässelmara Gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hässelmara Gård så kan ni göra det på telefon genom 08-484073 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk med djur, handelsträdgård med jordbruksprodukter, café, djurvård och städning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hässelmara Gård och det är Lindén, Bernt Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,