KENTAS LÅSJOUR

Stockholms län

Information

530116-XXXX är organisationsnummer för företaget KENTAS LÅSJOUR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KENTAS LÅSJOUR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som KENTAS LÅSJOUR finns i.

KENTAS LÅSJOUR har varit registrerat sedan 1978-08-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KENTAS LÅSJOUR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

KENTAS LÅSJOUR är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för KENTAS LÅSJOUR är följande:

Vill ni komma i kontakt med KENTAS LÅSJOUR så kan ni göra det på telefon genom 08-340850 eller genom brev på följande adress:

Låsjour samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med KENTAS LÅSJOUR och det är ANDERSSON, KENNETH ERIK som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,